Kuohuvaa kadulla: Pystybaari Mimosa

Mimosan drinkkien salaisuus oli luomumehu.

Laiton ravintolakarnevaali villitsi aurinkoisen Helsingin – ja tietysti myös Brunssipartion. Lupolon brunssin jälkeen marssimme kuplien toivossa Viiskulmaan.  Demos Helsingin toimistoon perustettu pop up -ravintola, Pystybaari Mimosa saa Brunssipartiolta täydet pisteet!

Raikkaita klassikkodrinkkejä jonotettiin omituisen hyvällä fiiliksellä, DJ Fiskarsin säestyksellä. Mimosan listalla oli perinteinen appelsiinipohjainen drinkki ja ihanan kirpeä veriappelsiiniversio, mimosan moderni sisko. Molemmissa juomissa käytettiin Arlan God Morgon -luomumehuja ja Tropicana appelsiinimehua. Kolme drinkkiä irtosi ällistyttävän halvalla, yhteensä 7 euroa. Ravintolapäivä pitää ehdottomasti järjestää uudestaan!

Viiskulman Mimosa

Veriappelsiinimehua (mielellään luomua)

Kuohuviiniä (esim. kuivaa cavaa) tai samppanjaa

Kaada kuohuviinilasi puolilleen veriappelsiinimehua ja täytä lasi varovasti kuohuviinillä tai samppanjalla. Nauti hyvässä seurassa, kadulla tai sisätiloissa.

Pisteet / juoma: 10
Pisteet / tunnelma: 10
Papukaijamerkki: Luomumehu ja oikeat kuohuviinilasit
Noottia: Miksi Mimosa oli auki vain yhden päivän?
Erikoista: Laittomuus ja ihmisten hyväntuulisuus
Päivän puheenaiheet: Ravintolapäivä

Jätä kommentti

Kategoria(t): Helsingin brunssit, päänavi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s